MARGARETHAS RECEPT LIMPA I FORM 1/2 LIT. VATTEN ELLER SKINKSPAD 1 1/2 DL FARINSOCKER 1 TSK. SALT 2 MSK OLIVOLJA 1 PAK.(50 GR) JÄST LÖS UPP SALT, FARINSOCKER, OLIVOLJA OCH JÄST I 37 GRADIGT VATTEN (KÄNN MED FINGRET, SKALL VARA FINGERVARMT) TILLSÄTT 2 ST. ÄGG 1 DL VETEMJÖL 1 1/2 LIT. RÅGSIKT BLANDA ALLT TILL EN GANSKA LÖS DEG, MER MJÖL KAN TILLSÄTTAS OM DEN ÄR ALLTFÖR LÖS. lÅT STÅ I CA. 10 MIN. DELA DEGEN I TVÅ DELAR OCH BAKA UT TILL TVÅ LIMPOR SOM LÄGGS I VÄL SMORDA BAKFORMAR (2 LITERS) GRÄDDA CA. 30-35 MIN. I 200 GRADER VARM UGN. PENSLA MED SIRAPSVATTEN MOT SLUTET AV GRÄDDNINGEN, OM DU VILL HA BLANKA LIMPOR. KÄNN MED STICKA OM BRÖDET ÄR KLART. (TORR STICKA) lÅT SVALNA UNDER BAKDUK. LYCKA TILL!